.

.

New
2012years 820-3209 820-3209-A/B Napako Logiko Odbor Za Apple MacBook Air 13 A1466 popravila

2012years 820-3209 820-3209-A/B Napako Logiko Odbor Za Apple MacBook Air 13 A1466 popravila

SIT 17.09
SIT 17.99

Količina blaga
Na voljo

Pomembno : (1)odbor ne deluje in unrepairable,lahko imajo luknjo na njem. (2)glavni ICs na krovu, so odpeljali tako kot na fotografiji. (3) Vse plošče, s SMC čip. (4) Vsak odborov morda ne bo popolnoma enaka kot slike prikazujejo. Če potrebujete kakršne koli posebne deli na krovu, se obrnite na nas prvič, preden se odločite za plačilo. (5) Te plošče se prodajajo za ljudi, ki potrebujejo elektronskih komponent, jih popraviti. (6)Če imate kakršno koli vprašanje o tem predmetu, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Dostava Smislu : Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovni dan po prejetem plačilu . Mednarodni ladijski bi trajalo dlje časa, lahko To zakasnitev zaradi stroge carinske in slabo vreme (dež, poplave, sneg). Če ste pripravljeni na uporabo Express Dostava, boste morali plačati Dodatne Stroške za naročilo. Prosimo, da nas kontaktirate, če imate NISO prejeli izdelek po 35 dneh, bomo preverili s post office in nato poslati ali nadomestila manjkajoče elemente.
Povratna informacija : Ko ste prejeli vaše element, prosim, pustite povratne informacije za nas, saj bo to, da nas obvesti, da ste prejeli vaše predmete. Smo res potrebujejo vašo pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdicami ocen po tem, ko ste prejeli vaše naročilo, vam bo dal pozitivne povratne informacije. Vaše zadovoljstvo je najbolj pomembno za nas. Če imate težave, ali vprašanje v zvezi s transakcijo, se obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije. In nam dajejo možnost, da se razumno popravi v razumnem količino časa, ne glede na vaše vprašanje lahko. Negativne povratne informacije, ne reši ničesar. Vedno smo pripravljeni delati stvari. Zato vas prosimo, da nas kontaktirate

Značilnosti blaga

Stanje:
Uporabljajo
Številka Modela:
820-3209
Uporaba:
računalnik
Vrsta:
Za Apple Logiko Odbor
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč