.

.

New
20 Barvni Fotografski Geli za Razsvetljavo Filter za Canon Oloong Yongnuo Bliskavica Speedlite

20 Barvni Fotografski Geli za Razsvetljavo Filter za Canon Oloong Yongnuo Bliskavica Speedlite

SIT 6.66

Količina blaga
Na voljo

Izbirate lahko med paleto rdeča, yellows, blues, in zelenice za udarec gor sliko z barvo in ustvari razpoloženje. Ali pa uporabite popravek geli za ravnovesje vaše flash svetlobi.
Komplet Vsebuje :
20 x Flash Geli (po Enega za vsako od 20 različnih barv)
1 x priloga band (za pritrditev gel za speedlight)
1 x torbica za Shranjevanje Izberite iz obsega rdeča, yellows, blues, in zelenice za udarec gor sliko z barvo in ustvari razpoloženje. Ali pa uporabite popravek geli za ravnovesje vaše flash svetlobi. Komplet Vsebuje : 20 x Flash Geli (po Enega za vsako od 20 različnih barv) 1 x priloga band (za pritrditev gel za speedlight) 1 x torbica za Shranjevanje Izberite iz obsega rdeča, yellows, blues, in zelenice za udarec gor sliko z barvo in ustvari razpoloženje.
Ali pa uporabite popravek geli za ravnovesje vaše flash svetlobi.
Komplet Vsebuje :
20 x Flash Geli (po Enega za vsako od 20 različnih barv)
1 x priloga band (za pritrditev gel za speedlight)
1 x torbica za Shranjevanje
Kako so razsvetljave geli, ki se običajno uporabljajo?
* Barvne svetlobnih filtrov, ali geli, ki se pogosto uporabljajo kot naglas osvetlitev ali če želite dodati dramatično barve ozadja, ali izbrane dele scene za umetniški učinek.
* Popravek filtri, ki se običajno uporabljajo, da prilagodite barvno temperaturo flash za boljše ujemanje druge vire svetlobe za izboljšanje splošne barvno ravnotežje v sliko.
Kaj flash blagovnih znamk bo Geli fit?
* S pokritost 2.5¡± x 2,5¡± (65mm x 64mm) Univerzalni Geli, ki so dovolj velike, da zajema tudi največjih flash glav, ki jih lahko zapognjena ali okrašene za manjše flash glav, kot želeno.
* Ti flash geli' inovativne rešitve za kartično oblika jim omogoča, da se hitro priložen k široko paleto čevljev, ki gori flash blagovnih znamk, vključno z : Canon, Konica, Metz, Minolta, , Nissin, , , Pentax, , Sigma, , Vivitar, Oloong, Yongnuo in Triopo.
Kako Univerzalno Geli priložite?
* Ni vam treba kupiti drage ali zajetno imetnikov, ali uporabite annoyingly lepljivo kavljem in zanke za pritrditev Geli za vaš trenutek.
* Vključeni z vsako Geli Univerzalni Kit je Gel-Band. Univerzalni Geli edinstvene rešitve za kartično načrtovanje pomeni, da so hitro pripeti, da skoraj vse standardne čevelj gori utripa.
* Za pritrditev, preprosto zdrs na jezički koncih Univerzalni Gel pod Gel-Band, da ga pritrdite na flash.

Značilnosti blaga

Številka Modela:
CLCU
Paket:
No
Vrsta:
UV Filter
Blagovna Znamka:
Fasdga
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč