.

.

New
LEP DIZAJN IN KAKOVOST JAPONSKIH TSUBA Z dragon ne zajema polje

LEP DIZAJN IN KAKOVOST JAPONSKIH TSUBA Z dragon ne zajema polje

SIT 25.90

Količina blaga
Na voljo

Kakovost Lepo japonski Tsuba Za Meč Stražar
Najlepša hvala za vaš biding na svoje postavke.Po tem, ko ste prejeli izdelek,če ste zadovoljni s točko,prosim, ponudite mi pozitivne povratne informacije .
Če niste zelo zadovoljni s predmeti ali predmet, ki je pokvarjen.Prosimo, da ne bi negativno ali nevtralno povratne informacije za mene.prosim, da me kontaktirate po e-pošti na prvi,dal vam bom hiter odgovor v 24 urah.Bi si pridobili zadovoljni rešitev.Hvala!
material : legirano
Prosim, ne skrbi, meč kakovosti.Smo strokovno meči odločanja.Smo iz Longquan Kitajska,longquan meči pohvalil kot "enega najboljših meč v meč". Tako ponudbo na mojem meči samozavestno!
PLAČILO
Ko ste pripravljeni plačati, boste preusmerjeni na spletno stran je stran checkout, da bi plačilo z vašim računom. Prosimo, da plačilo v roku 3 dni po dražba konča. Bom sprejeti plačilo prek samo. Izberete lahko tudi plačilo s kreditno kartico s programom . To je hitro, enostavno in popolnoma zavarovane! Prosimo, pišite mi, če iz Zahodne Evrope, če je to primerno. Bom povratne informacije in ladje postavka ko plačilo obračunajo, hvala
SHIPPMENT Smo predvsem ladja na svetu z letalom, Čas Prihoda, o 15_28 dan
Če imate kakšno drugo vprašanje, o stroške prevozov ,se lahko s klikom na to stran :
POZOR!
Politika
Smo upoštevanju kupec kot prijatelja,prepričani smo, da bomo lahko poskušali naše najboljše, da odpravite vse težave,verjamem, da smo lahko Dosega skupne dobre rešitve.
Cenimo ga, če kupec lahko cantant nam preden dobi povratne informacije za nas.Menimo, da bomo lahko odpravili na vsa vprašanja v položaju c ooperates seboj .
Opomba : Kupec in bider mora biti odrasla oseba.
So blagoslovi dan!Zahvaljujemo se vam za obisk moje trgovine!Se vidimo spet!

Značilnosti blaga

Slog:
Japonska Slog
Regionalna Funkcija:
Japonska
Material:
Kovine
Tema:
Šport
Stanje:
Nova
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč