.

.

New
DSE705 globoko morje krmilnik za direktno prodajo generator krmilnik za dizel generator

DSE705 globoko morje krmilnik za direktno prodajo generator krmilnik za dizel generator

SIT 80.90

Količina blaga
Na voljo


DSE705 globoko morje krmilnik za direktno prodajo generator krmilnik za dizel generator
Uporaba
V DSE705 je avtomatsko krmiljenje motorja modul, zasnovan tako, da zagotavljajo dodatne obremenitve delež funkcionalnost za dizelsko gorivo in plin, generatorski agregati, ki vključujejo neelektronski in elektronski motorji. Modul aslo zagotavlja odličen motor, spremljanju in varstvu funkcije.
Modul je obremenitev delež funkcije vključujejo automaitc sinhronizacija z vgrajeno v synchroscope in zapiranje na mrtve avtobus. Neposredno in prilagodljivo rezultati modula, ki omogočajo povezave do najbolj pogosto uporabljenih hitrost guvernerjev in samodejno napetostnih regulatorjev(AVRs)
Modul je bil zasnovan tako, da združite največ 16 generator in 16 omrežno napetost(pripomoček)za dobave največ 20 v en sistem, e.g.16 generatorji in 4 plinovodno omrežje(pripomoček) za dobave(DSE7560 zahteva, da se sinhronizira z elektriko). Modul ima možnost, da spremlja, pod/nad genrator voltov, glede na trenutne, pod/nad generator frekvence, po hitrosti, nad hitrostjo, polnjenje ne, za ustavitev v sili, nizko olje tlaka, visoke temperature v motorju, ne bo zagnal, nizka/visoka DS baterije voltov, ne se ustaviti, generator kratkostična zaščita, povratne moči, generator fazi rotacije napake, zemlja napake zaščito, izgubo hitrosti signala, ne da odpreti, ne da zapreti, iz sinhronizacijo, MPU odprtega tokokroga, negativne faznega zaporedja in izgubo vzbujanja.
Funkcija
*Samodejno omrežno napetost (utility) dobava spremljanje
*Obremenitev prehod nadzor
*Ročni zagon
*Zaščitena ssd (PSS) realizacij
*Prednja plošča montaža
*Sprednji plošči programiranje
*Remote start vhod
*Prednja plošča montaža
*Sprednji plošči programiranje
*Remote start
*LED indikatorji
*Nastavljive števce
*Eno/tri faze omrežne napetosti (pripomoček) za zaznavanje
Tehnični podatki Napajanje 8 do 35 Vdc Neprekinjeno ob zagonu Izpada Mogli preživeti padcev napetosti med ob zagonu. Brez potrebe za notranje baterije. Alternator Input Range 15 - 305 V AC RMS (+20%) Alternator Vhodna Frekvenca 50 - 60 Hz pri nazivni vrtilni frekvenci motorja. (Najmanj 75 V AC) prekoračitev hitrosti : nazivna frekvenca +14% (+24% Prekoračitev) Začetek Proizvodnje Solid State 1.2 negativno ozemljitev terminal Run Izhod Solid State 1.2 negativno ozemljitev terminal Pre-toplote Trdna State1.2 A negativne ozemljitev priključek Temperaturno Območje -30 do +70°C

Značilnosti blaga

Vrsta Motorja:
AC Motor
Številka Modela:
DSE705
Namen:
brushless generator
Certifikat:
ISO9001
Frekvenca:
50/60Hz
Uporaba:
pannel
Napajalna Napetost:
220v
barve:
Črna
Obratovalna Temperatura:
60 stopinj
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč