.

.

New
10pcs/veliko 3/4/5/ inch Belo Bombažno Krpo Burffing Kolo za Poliranje Ogledalo in Nakit

10pcs/veliko 3/4/5/ inch Belo Bombažno Krpo Burffing Kolo za Poliranje Ogledalo in Nakit

SIT 19.89

Količina blaga
Na voljo

Opis : Ta izdelek uporablja fine bombažne glede na rezanje 45 stopinj,po rezanju in preplete,je dobro, mehkobo in rahlo gringing sile.To je nov bombažno krpo materiala,vsak je zelo tesen in zapri izdelki so visoko svetlost, dobro poliranje uspešnosti,trpežne, visok efficency.Po poliranje, bo svetlo in gladko, ne bo imel nobenih vlaknin cilium,pesek in črna črta,na jeklenih več svetlost. Uporaba : Za protezo, nerjavno jeklo, kovine, aluminija in druge strojne opreme površine za končno poliranje. Značilnost : visoko svetlost, dobro poliranje uspešnosti,trpežne, visok efficency, ne gorijo površine obdelovancev. Opis : Ta izdelek uporablja fine bombaž (100% Čistega Bombaža) po rezanje 45 stopinj,po rezanju in preplete,je dobro, mehkobo in rahlo gringing sile.To je nov bombažno krpo materiala,vsak je zelo tesen in zapri izdelki so visoko svetlost, dobro poliranje uspešnosti,trpežne, visok efficency.Po poliranje, bo svetlo in gladko, ne bo imel nobenih vlaknin cilium,pesek in črna črta,na jeklenih več svetlost. Uporaba : Za protezo, nerjavno jeklo, kovine, aluminija in druge strojne opreme površine za končno poliranje. Značilnost : Visoko svetlost, dobro poliranje uspešnosti,trpežne, visok efficency, ne gorijo površine obdelovancev. Velikost : Bela barva : 3-palčni x 40, 4 palčni x 40, 4 palčni x 50, 5 inch x 50; 10pcs/veliko.
Dobrodošli, da obiščete našo trgovino, da vedo več izdelkov :
Opomba : Pozdravljeni vsak kupec, prosim, pustite nam vaše ime, priimek, točen naslov in poštno številko, v primeru, da je paket mogoče vrniti. Če je paket vrne, ker vaše napačen naslov,mi ne zavezujejo dolžnost. Mi ne zavezujejo, Carinskih dajatev, in ne odgovarja, če je paket blokiran na Carini, zato vas prosimo, preverite vašo Državo Politike, če blago je dovoljeno uvažati. Pri izbiri DHL/Fed Ex, smo pa preverite, ali je vaš naslov samoti. Č e je, Oddaljeno Območje Pristojbino je treba plačati. Včasih bomo spremenili način dostave in izberete najbolj primerno načini prevoza za vas, vendar pa je čas prevoza je enako, in ga imajo še vedno za sledenje informacij na spletu. Želim, da ste razumeli, hvala vam! In nekaj blaga, ki vključujejo kovin, elektrike in magnetizma, tako da to lahko ne ladje, ki jih E-Pošta in E-EMS; če je tako, bomo spremenili drug primeren način, da ga, kot je Kitajska, Pošti ali Post NL..
Medtem ko ste prejeli paket, če je bilo uničeno , prosimo, ne prijavite se za paket, kontaktirajte nas na čas , bom poskušali naše najboljše, da slove , če ste sprejele, zdrobljen paket ,mi ne bodo kakršne koli težave !!!!
Erica Zhang

Značilnosti blaga

barve:
3 palčni x 40, 4 palčni x 40, 4 palčni x 50, 5 inch x 50
Lažno Trepalnic Obrti:
ročno izdelani
Blagovna Znamka:
Beemyi
Vrsta:
Beli Bombaž Poliranje Krpo Kolo
Velikost:
3/4/5 inch
Številka Modela:
Beli bombaž kolo
Material:
krpo kolo
barve:
Bela
kakovost:
Visoka kakovost
appilcation:
Za protezo, kovinske in druge strojne opreme površine za končno poliranje
dostava:
Brezplačna dostava
NETO WT:
10pcs
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč