.

.

New
DIYSECUR 7 Žično Video Vrata Telefonski Sistem 1V2 Zaklepanje Električni Nadzor Dostopa RFID Keyfobs Odklepanje

DIYSECUR 7 Žično Video Vrata Telefonski Sistem 1V2 Zaklepanje Električni Nadzor Dostopa RFID Keyfobs Odklepanje

SIT 173.38
SIT 208.89

Količina blaga
Na voljo


7" Video Vrata Telefonski Sistem RFID Odklepanje Funkcije 1 V2 Video Vrata Telefon + NE Električni Zaklepanje
Zakaj Morate Video Vrata Telefon Interkom Sistem
Opis
Video vrata telefon je sistem, ki omogoča sprejem "klice" iz vaših vrat ali druga vrata na zunanji strani zgradbe, ki omogoča, da vidite, kdo je na zunaj postaje in se z njimi pogovorite. To bo dodajanje varnost in mir uma, da vaše hiše.
Predmet, ki ste ga gledali zdaj je naš nov video prihoda vrata telefonski sistem. To je lep videz in odlično izvedbo. O prostem enote 700tvl kamera vam omogoča, da vidite jasno, kdo je na vratih, vgrajen led luči izboljšajo nočni, litega železa, aluminija zlitine plošče in rainproof kritju zagotavljajo dobro zaščito za to. O zaprtih prostorih zaslona 7" LCD barvnim zaslonom vam daje super pogled, bele barve, zaradi česar je videti bolj v modi . Poleg tega, da je 4-žice sistema, namestitev ni težko, oba zunanja enota in notranja enota, so plug-and-play priključek. To je velik sistem za doma interkom in varnosti.
Podpira Prostoročno Dual-način Interkom, Notranji Nadzor, Notranja Sprostitev, Night Vision, Način izklopa in Keyfobs Sprostitev . Vsebuje 1 zunanja enota in 2 notranji enoti . Podpira Max 2 zunanji enoti in 6 v zaprtih prostorih enote, če potrebujete več fotoaparatov in zaslonov, vas prosimo, da nas kontaktirate. (Za 2 zunanji enoti kit, potrebujete mutil vrata upravljavca; za 5 ali 6 zaprtih enot za vgradnjo v vozilo, morate mutil monitor amplifer.)
Glavne Funkcije Moden Izgled in Izjemen Video in Avdio Uspešnosti
Zunanjo enoto je aluminij zlitine plošče in rainproof kritje za boljšo zaščito, ki je primerna za zunaj montažo. V notranji enoti je dobro formo, bela barva tudi zaradi česar je videti bolj v modi. Stabilno mikrofon in zvočnik zagotavljajo boljši Video in Avdio uspešnosti.
Prostoročno Dual-način Interkom in Notranji Nadzor
Ko obiskovalec ring zvonec, zaslon se vključi in kažejo sliko, ki je zunaj, potem ste lahko videli in slišali zunaj. Pritisnite tipko sprejem gumb, nato lahko začnete govoriti, da je zunaj, da pritisnete tipko za sprejem tipko še enkrat, da ga izklopite. Če ne pritisnete gumb, ko pogovor se je končal. Če nihče ne odgovorite na klic, se zaslon samodejno izklopi po 60-ih letih. Podpira spremljanje funkcijo, pritisnite nadzorni gumb, boste lahko videli in slišali zunaj položaj.
Prosimo, upoštevajte : to kit ne je Soba-Za-Sobno interkom funkcijo, to podpira le na prostem, v zaprtih prostorih interkom. (Če potrebujete komplet z Soba-Za-Sobno interkom funkcijo, preverite, ali drug izdelek v naši trgovini).
Led Lučke za Nočni vid, vam omogoča, da vidite barve slike na noč
Zunanjo enoto uveljavlja v 5 led osvetlitev osvetlitev se vklopi, ko je vključena kamera (nekdo pritisne na gumb za klic ali pritiskom na zaslon gumb). Ta funkcija omogoča, boste lahko še vedno videli barvno sliko (Ne Black&White) na noč. To je briljanten načrt.
Združljiv z električno ključavnico in Zaprtih Odklepanje, obdržati hišo varnejše
Ta vrata telefon lahko deluje z 12 V električno ključavnico, tako da ga lahko priključite v električno ključavnico za ta sistem. S te funkcije, vam ni treba iti na vrata odprta vrata za vaš gost, morate samo, da pritisnete gumb za odklepanje na zaslonu. Poleg tega je zunanja enota ima vdelane v RFID kartic, ki podpira sprostitev, ki jih keyfobs. Deluje tudi kot dostop do sistema. To bo prineslo veliko udobje za vas in vaše družinske člane.
Električna Ključavnica : To je 12 V Električna Ključavnica Platišča zaklepanje, elektronsko odklepanje, ali pa z roko, prilagodljiva stikala, nizko porabo električne energije. Ta Vrata Ključavnice, primerni za različne vrste vrat. Ko vijak sega ven, vrata je mogoče zakleniti običajno
Če ga NE uporabite za zaklepanje, jo lahko priključite na zunanji enoti neposredno, brez dodatnega napajanja. Ampak za NC stavke zaklepanje ali magnetne ključavnice, morate dodati dodaten 12 V napajalni modul.

Značilnosti blaga

Senzor Velikost(Inch):
1/3
Samrt Doma Vmesnik:
No
Komunikacijski Vmesnik:
Žično
Nadzor Dostopa:
Induktivni Kartico
Zaslon Velikost Zaslona(palcev):
7
Številka Modela:
V70F-ID
moč:
AC 110V - 240V
Sprejem Način:
Hands-free
IP Kamera Vmesnik:
No
Tehnologija:
Digitalno
Območje Vnosa:
Noben
Komplet Konfiguracija:
Eno do Dve video doorphone
Vrsta:
Interkom Sistem
Fotoaparat tip Senzorja:
CMOS
Zorni Kot (°):
90
Zvonec:
Da,
Velikost:
241 x 151 x 23mm
Namestitev:
Montaža Na Steno
Način Povezave:
Žično
Zaslon Tip:
barve
Nepremočljiva:
Da,
Blagovna Znamka:
DIYSECUR
Material:
Plastični
Fotoaparat:
Barve
moč:
AC 110V - 240V
Ločljivost:
700TVLine
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč