.

.

New
DIYSECUR 7 palčni Žično Video Vrata Telefon Zvonec Home Security Interkom Sistem 1-V 1-Out RFID

DIYSECUR 7 palčni Žično Video Vrata Telefon Zvonec Home Security Interkom Sistem 1-V 1-Out RFID

SIT 105.69
SIT 128.89

Količina blaga
Na voljo


7" Video Vrata Telefon Interkom Sistem Keyfobs Odklepanje 1 x Zunanji Enoti in 1 x Notranji Zaslon Zakaj Morate Video Vrata Telefon Interkom Sistem
Opis
Video vrata telefon je sistem, ki omogoča sprejem "klice" iz vaših vrat ali druga vrata na zunanji strani zgradbe, ki omogoča, da vidite, kdo je na zunaj postaje in se z njimi pogovorite. To bo dodajanje varnost in mir uma, da vaše hiše.
Predmet, ki ste ga gledali zdaj je naš nov video prihoda vrata telefonski sistem. To je lep videz in odlično izvedbo. O prostem enote 700tvl kamera vam omogoča, da vidite jasno, kdo je na vratih, vgrajen led luči izboljšajo nočni, litega železa, aluminija zlitine plošče in rainproof kritju zagotavljajo dobro zaščito za to. O zaprtih prostorih zaslona, 7 LCD barvni zaslon vam odličen razgled, bele barve, zaradi česar je videti bolj v modi . Poleg tega, da je 4-žice sistema, namestitev ni težko, oba zunanja enota in notranja enota, so plug-and-play priključek. To je velik sistem za doma interkom in varnosti.
Podpira Prostoročno Dual-način Interkom, Notranji Nadzor, Notranja Sprostitev, Night Vision, Način izklopa in Keyfobs Sprostitev . Vsebuje 1 zunanjo enoto in 1 notranja enota . Podpira Max 2 zunanji enoti in 6 v zaprtih prostorih enote, če potrebujete več fotoaparatov in zaslonov, vas prosimo, da nas kontaktirate. (Za 2 zunanji enoti kit, potrebujete mutil vrata upravljavca; za 5 ali 6 zaprtih enot za vgradnjo v vozilo, morate mutil monitor amplifer.)
Glavne Funkcije Moden Izgled in Izjemen Video in Avdio Uspešnosti
Zunanjo enoto je aluminij zlitine plošče in rainproof kritje za boljšo zaščito, ki je primerna za zunaj montažo. V notranji enoti je dobro formo, bela barva tudi zaradi česar je videti bolj v modi. Stabilno mikrofon in zvočnik zagotavljajo boljši Video in Avdio uspešnosti.
Prostoročno Dual-način Interkom in Notranji Nadzor
Ko obiskovalec ring zvonec, zaslon se vključi in kažejo sliko, ki je zunaj, potem ste lahko videli in slišali zunaj. Pritisnite tipko sprejem gumb, nato lahko začnete govoriti, da je zunaj, da pritisnete tipko za sprejem tipko še enkrat, da ga izklopite. Če ne pritisnete gumb, ko pogovor se je končal. Če nihče ne odgovorite na klic, se zaslon samodejno izklopi po 60-ih letih. Podpira spremljanje funkcijo, pritisnite nadzorni gumb, boste lahko videli in slišali zunaj položaj.
Prosimo, upoštevajte : to kit ne je Soba-Za-Sobno interkom funkcijo, to podpira le na prostem, v zaprtih prostorih interkom. (Če potrebujete komplet z Soba-Za-Sobno interkom funkcijo, preverite, ali drug izdelek v naši trgovini).
Led Lučke za Nočni vid, vam omogoča, da vidite barve slike na noč
Zunanjo enoto uveljavlja v 5 led osvetlitev osvetlitev se vklopi, ko je vključena kamera (nekdo pritisne na gumb za klic ali pritiskom na zaslon gumb). Ta funkcija omogoča, boste lahko še vedno videli barvno sliko (Ne Black&White) na noč. To je briljanten načrt.
Združljiv z Električno ključavnico in Zaprtih Odklepanje, obdržati hišo varnejše
Ta vrata telefon lahko deluje z 12 V električno ključavnico, tako da ga lahko priključite v električno ključavnico za ta sistem. S te funkcije, vam ni treba iti na vrata odprta vrata za vaš gost, morate samo, da pritisnete gumb za odklepanje na zaslonu. Poleg tega je zunanja enota ima vdelane v RFID kartic, ki podpira sprostitev, ki jih keyfobs. Deluje tudi kot dostop do sistema. To bo prineslo veliko udobje za vas in vaše družinske člane.
(Prosimo upoštevajte, električne ključavnice na spodnji fotografiji ni vključena, če jo potrebujete, se obrnite na nas)
Če ga NE uporabite za zaklepanje, jo lahko priključite na zunanji enoti neposredno, brez dodatnega napajanja. Ampak za NC stavke zaklepanje ali magnetne ključavnice, morate dodati dodaten 12 V napajalni modul. Mi lahko zagotovi tako napajalni modul, električno zaklepanje, daljinski upravljalnik in izhod gumb, če potrebujete ti kompleti, se obrnite na nas za navedek.

Značilnosti blaga

Blagovna Znamka:
DIYSECUR
Samrt Doma Vmesnik:
No
Komunikacijski Vmesnik:
Žično
Nadzor Dostopa:
Induktivni Kartico
Zaslon Velikost Zaslona(palcev):
7
Senzor Velikost(Inch):
1/4
Številka Modela:
V70F-ID
moč:
AC 110V - 240V
Sprejem Način:
Hands-free
IP Kamera Vmesnik:
No
Tehnologija:
Digitalno
Območje Vnosa:
Noben
Vrsta:
Interkom Sistem
Fotoaparat tip Senzorja:
CMOS
Zorni Kot (°):
90
Zvonec:
Da,
Komplet Konfiguracija:
Ena na ena video doorphone
Velikost:
241 x 151 x 23mm
Namestitev:
Montaža Na Steno
Način Povezave:
Žično
Zaslon Tip:
barve
Nepremočljiva:
Da,
Material:
Plastični
Ločljivost:
700 TV line
Fotoaparat:
Barve
moč:
AC 110V - 240V
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč