.

.

New
Čakro, Uglašen Sklop 4 Motnega Quartz Crystal Pojoče Sklede 8 10 12 Ali 14 Z Barvnim premazom, znotraj brezplačno antilop mallet

Čakro, Uglašen Sklop 4 Motnega Quartz Crystal Pojoče Sklede 8 10 12 Ali 14 Z Barvnim premazom, znotraj brezplačno antilop mallet

SIT 288.80
SIT 304.00

Količina blaga
Na voljo


Čakro, Uglašen Sklop 4 Motnega Quartz Crystal Pojoče Sklede 8"/10"/12"/14" Z Barvnim premazom, znotraj brezplačno antilop mallet + o-obroč
Obstajajo 8"/10"/12"/14" kristalne pojoče sklede v ta sklop.
Specifikacija
1.Najčistejše Quartz crystal 99.99%
2.Vsake velikosti so vse tune CDEFGAB
3.Močno in dolgo zvok
4. Velikosti 6"do 24"
Funkcija
1. iz 99.99% Najčistejši Kremenčev pesek.
AIO tehnologija izdelave : ko temperatura doseže 3000-4000 stopinj Celzija,je pesek postane tekoča,nato pa je Kristalno Pojoče Sklede trgovina na Debelo.
Kristalne pojoče posode so narejene iz 99.99% čisto strta kremen in segrejemo do približno 4000 stopinj v centrifugalne plesni.
Na voljo so v jasno ali motnega kadi v različnih velikostih,od 6"-24" v premeru.Sklede oddajajo močna,čista resonanco.Večje sklede, so veliko bolj odmevno z melodijo dolgotrajno več,preprosto zato, ker na velikost in količino crystal.Jasno, sklede,nekoliko dražji,so več na voljo, v manjši velikosti.
Velikost skledo, ni pa nujno, da določite svojo melodijo,čeprav je večje sklede zvok nižje oktavah in opombe.Vsako posodo je preizkušen z digitalno tehnologijo za prepoznavanje svoje dobro.Eni bodo imeli občutek, katera je energetski centri ali čakre.
Nekateri sklede sožitju z drugimi sklede,in ko sta oba palyed hkrati,je učinek lepe in sinergistično.
2. A ll velikosti od 6-24" in vse tune CDEFGAB .
Budističnega Petje Skledo , Quartz Crystal Pojoče Sklede so različnih velikosti od 6 cm do 24 palčni ,glasbeni opomba 7 glavnih čaker(CDEFGAB).Tudi "#"ton.Vsak velikosti, so vsi toni za ljudi telesu čakro .Kot je spodaj :
Velikost
6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 18 20 22 24
Smola
C D E F G A B C# D# E# F# G# A# B#
Charka
Koren, Sakralne, Solarni Plexus, Srce, Grlo, Tretje Oko, Krono
Opomba : 1 inch=25.4 mm
3.Močno in dolgo zvok
Budističnega Petje Skledo,Quartz Crystal Petje Skledo imajo enak učinek z Tibera petje skledo ,ampak zvok bolj lepa, kot kovinski petje skledo in zvok dolgo in močno .Kristalne pojoče sklede z močno omrežne ,široko uporabo za terapijo ,skozi čakre, da se ukvarjajo boleče telesa ,lahko pomaga ljudem meditacija meditacija, očisti um, sprostitev pritiska in tako naprej .
4.Petje skledo opremo : Gume O-tesnilo/Gume držijo ali Antilop petje skledo kladivom.
Aplikacija Zvočne terapije in meditacija Zdravljenje Čakre poravnava in skupaj čiščenje Prenos energije Energijo Fizična in Energična Organov
Obleko množice Zvočni Terapevti, Masaža Zdravniki, Zdravniki, Kiropraktiki, Reiki, Zdravniki, Glasbeniki, Pevci, Glas Trenerji, Učitelji Meditacije in Energije delavcev izbrati naše sklede, ko želijo najboljšo kakovost zvoka, resonanca in storitve za stranke za svoje ravnanje, strank in lastni ugled.
Koristi prednosti kristalne pojoče sklede Zvok in pogostost vpliva na vsak atom in vsaka celica.Ko vibracija del telesa, ki je iz harmonije.Z sprostitev,drugačen zvok vzorec, ki je ustanovljen v prizadetem delu telesa.Ko zvok, predvidoma v dis-umirila območju,pravilno harmonskih obnovljeni. Obstaja veliko načinov zdravljenja z zvokom.Mantre in napevi so bili uporabljeni za tisoče let.Veliko akustičnih instrumentov, ki se uporabljajo na različne načine za spremembe.Človeški glas je morda najbolj zmogljiv glasbeni instrument. Smo strokovno proizvodnji quartz crystal petje izdelkov.Kristalne pojoče posode za zvok zdravljenje,glasbene terapije in čakro uravnoteženje.
Paket in Ladijski promet 1.plastični zračne blazine film 2.pena materiala 3.papir, karton 4.lesena kaseta 5.dostava za dostava ali Express ,kot so EMS/DHL/TNT/UPS/FEDEX/DPEX
Poprodajne storitve
Obljubimo, da bomo lahko spremeni ali ponovno izdajo izdelkov, če obstaja kakršen koli problem kakovosti.
Plačilno Navodilo
Plačilo : T/T,Paypal,Varno plačilo Western Union,Alipay.
Naše predvsem izdelki Kristalne pojoče posode, kristalne tuning vilice, kristalno piramido, ročni kristalne pojoče sklede, Harfo Nosijo vrečke za petje skledo.

Značilnosti blaga

Blagovna Znamka:
Magnetni
Teža (KG):
35kg
Premer (cm):
31-50 cm
Številka Modela:
Barva-Set-003
Ton Število:
7
Ime izdelka:
Quartz Crystal Petje Skledo
Material:
čisti quartz crystal
Na voljo velikost:
8 palcev, 14 palcev
Na Voljo Ton:
CDEFGAB ,C#D#E#F#G#A#B#
Frekvenca:
440HZ
čakra:
7 chakra
pribor:
gume O-tesnilo in antilop stick
barve:
7 barve 7 chakra in 7 ton
Nedavno

Kupci, kot jim je všeč